Evenimente

CinemaCity a ajuns si in Galati

Dupa ani de zile in care galatenii au tanjit dupa un cinematograf multiplex, lantul CinemaCity a ajuns si in Galati intr-un final. Putem in sfarsit sa vizionam un film la standarde „europene” si la noi in oras. 8 sali de cinema 2D si 3D, 1383 de locuri asteapta zilnic galatenii la cele mai noi filme.

Am fost onorati sa primim si din partea CinemaCity invitatie la deschiderea „neoficiala” a celui mai mare lant de cinematografe din Romania. Si nu oricand, ci in ziua implinirii a 10 ani de CinemaCity Romania.

O data adunata toata lumea, am fost invitati in una din cele 8 sali nou inaugurate sa participam la conferinta de presa sustinuta de Andrea Buda, PR Director pe Romania, Ungaria si Bulgaria.

Chiar daca momentan am „meritat” doar 8 sali de cinema (cum au spus unii), si nu avem nici o sala 4DX sau IMAX, Galatiul nu va fi exclus, daca va fi cerere suficienta, de o posibila extindere cu noi tehnologii, pe viitor.

Asadar, CinemaCity asteapta galatenii zilnic la cele mai noi filme, cu o portie de popcorn sau nachos si un pahar de suc la Shopping City. Fa-ti rezervare, locurile sunt limitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.