Evenimente

De vorba la o cafea cu Starbucks

Inainte de deschiderea oficiala in Shopping City Galati, am fost onorati sa primim o invitatie de a ne cunoaste si a sta de vorba la o cafea cu Starbucks Romania.Ā O atmosfera chill, cu oameni de treaba si o degustare de cafea buna, intr-o noua locatie din Galati.

Galateanul Ionut Lefter, district manager Starbucks Romania, ne-a prezentat echipa de barista si ne-a asigurat ca nu va fi singura cafenea Starbucks deschisa in Galati.

Nu au ezitat sa apara nici glumele acide catre vecinii braileni. Acum a venit si randul lor sa faca drumuri mai lungi pana in Galati, nu numai pentru McDonald’s, ci si pentru Starbucks šŸ˜† .

Am avut ocazia sa stam de vorba cu angajati ai Starbucks Romania si sa aflam cateva din secretele cafelei perfecte.

  • Cu cat e mai putin prajita cu atat e mai tare.
  • Odata desfacuta o punga de cafea, are termen de valabilitate pentru a-si conserva aroma doar 7 zile.
  • Daca preferi sa iti faci cafeaua la presa frantuzeasca, trebuie sa o consumi in maxim 20 minute. Altfel isi va pierde din aroma/tarie.

Am degustat si cea mai veche si populara cafea medie din gama Starbucks: Pike Place.

O cafea cu un parfum imbietor si o aroma usor intepatoare. O cafea cu istorie, purtand numele primei cafenele Starbucks deschise in Seatle, pe strada Pike Place.

Cafeneaua cu numarul 32 in Romania, Starbucks Shopping City Galati este un loc placut, micut si intim, unde iti poti savura o cafea buna la standardele Starbucks worldwide. Enjoy your coffee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.