Lifestyle

Naturli’ – un strop de sanatate

Tot mai multe persoane in ziua de astazi sufera de diverse intolerante la lactoza sau alte produse. Bauturile 100% vegetale de la Naturli’ vin in ajutor!

Delicioase, se pot combina atat in shake-uri sau smoothie-uri, sau se pot folosi in preparatele culinare, cum ar fi pancakes, prajituri, creme.

Cum este sezonul cald si bauturile reci cu gheata sunt in trend, nici smoothie-urile nu pot face exceptie. Desi fara zahar, bauturile 100% bio fara ingrediente de origine animala sunt gustoase, dulci, si pot fi consumate si ca atare.

Bucură-te de băuturile Naturli’ și alege să trăiești într-o lume mai sănătoasă pe care să o protejezi  prin consumul unor ingrediente prietenoase cu mediul. Oferă-i corpului tău energia din natură, alături de o pauză de la stres sau alimente procesate!

Naturli’ este un brand Orkla din 1988, fiind unul dintre primele branduri Plant Based din lume cunoscut la nivel internațional ca un lider în produsele pe bază de plante. Având în vedere atenția sporită din ultimul timp a consumatorilor, referitor la mediul înconjurător, produsele Naturli’ au rolul de a îndeplini nevoile acestora, datorită gustului deosebit și diferit. Pentru Naturli’ gustul e o prioritate și poate de aceea este un brand atât de iubit în toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.