Lifestyle

Perwoll Renew & Blossom – lasa simturile sa infloreasca

Bucura-te de hainele tale preferate mai mult timp!

Tocmai ti-ai cumparat cateva piese vestimentare de care esti indragostita? Cel mai probabil deja te ingrijorezi cu privire la durata de viata a culorilor si forma testurilor, mai ales cand celelalte haine preferate din dulap si-au cam pierdut culoarea datorita spalatului des cu un detergent nepotrivit.

Perwoll Renew & Blossom te va ajuta sa te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Acestea vor arata la fel de frumoase ca in prima zi in care le-ai cumparat, iar simturile tale vor fi rasfatate de un parfum floral, elegant.

Perwoll este un detergent special ce ingrijeste hainele: reda stralucirea culorilor si este delicat cu tesaturile, mentinandu-le forma. In plus, acest detergent ofera si un parfum floral, elegant. Este potrivit pentru curatarea rufelor realizate din orice tip de material textil, ca tu sa te bucuri mai mult timp de hainele pe care le iubesti. Mai mult, formula inovatoare Perwoll Renew, datorita eficacitatii sale  la temperature scazute, permite reducerea consumului de energie, reinnoieste imbracamintea, incercand astfel sa incetineasca comportamentele de cumparaturi excesive. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.